Gepost op

Een portret van onze stagiairs

Dit jaar kwamen er regelmatig enkele fijne mensen op bezoek die onze familie aanvulden. Onze vlijtige stagiairs waren duidelijk geen couch potatoes, maar eerder heuse sofa-springers. De prestaties en warme persoonlijkheden van stagiairs Tess, Julie, Laura, Jens, Laura en Justine kaderen wij dan ook met bijhorende fierheid in.

Benieuwd naar hun ervaringen bij Graviteit? Nestel je in je fauteuil, zet het haardvuur aan en check hun verhalen hieronder.

Zelf ook zin om team Graviteit te vervoegen als stagiair of als webdesigner? Neem gerust een kijkje naar onze Webdesigner vacature of stage WordPress en misschien zit jij volgend jaar op Loulou’s plaats (pas wel op: ze heeft scherpe nagels 😉).

Graviteit - Graviteit Eindejaar Stages GIF dropshadow 1

Tess blikt terug op haar stage webdesign

Stage webdesign of cursus koekjes bakken? Toen ik me inbeeldde hoe een stage webdesign eruit zou zien, had ik nooit gedacht dat ik in mijn eerste week koekjes zou staan...

Stagiaire Tess: naast uitstekend koekjesbakster ook stagiaire webdesign

“Ik heb tijdens mijn 8-weken durende stage webdesign enorm veel bijgeleerd, en dat is nog een understatement. Je krijgt echte opdrachten voor echte klanten en dat maakt het enorm leuk. Het is een verschil van dag en nacht met wat je leert op school. ‘Al doende leert men’ was hier echt wel van toepassing. Er waren nog zoveel dingen die ik niet wist. Frank en Ines gaven me de mogelijkheden om zelf alles te ontdekken en je kan altijd bij hen terecht voor feedback.”

Stagiaire Julie: ondernam een ruimtereis doorheen het grafische universum

“De eerste week van mijn stage mocht ik al een fotoshoot bijwonen. Dat was natuurlijk heel interessant gezien ik Grafische en Digitale Media, Photo Design studeer. Elke week opnieuw waren er weer leuke opdrachten waar ik mij met volle overtuiging kon achterzetten. Van logo design naar het assisteren op een videoshoot, tot het opmaken van flyers, visitekaartjes, social templates enzovoort.”

Stage Grafisch ontwerp: Julie’s ruimtereis

Waar moet ik beginnen? 9 weken geleden maakte ik nog mijn social post op waar je kon lezen: ‘Na 1 week voel ik mij al helemaal thuis, klaar om mij...

STAGE BEDRIJFSCOMMUNICATIE: EEN LEERRIJKE RUIMTEREIS – STAGEBLOG LAURA

LANDING OP GRAVITEIT 22 juni 2021: mijn landing op Graviteit. Toen ik ’s ochtends vertrok, leek het eerder een mottige herfstdag te zijn dan het begin van de zomer. Met...

Stagiaire Laura: begon aan een oorverdovend avontuur

“Als stagiair op planeet Graviteit ben je echt een volwaardig lid van het team. Niet het type dat de koffiekan bijvult en ’s middags om astronautenvoeding gaat – hoewel we ook een namiddag magnetische ruimtetafels, vergelijkbaar met de aardse IKEA bureaus, in elkaar gestoken hebben – maar wel het type dat zelf wervelende webteksten mag schrijven, social media posts mag opstellen en mee mag ruimtestormen, euhm neen, brainstormen.”

Stagiair Jens: blikt terug op een persoonlijk en professioneel verrijkende uitdaging

“Tijdens mijn stage kreeg ik toegang tot de wonderen van social media marketing. Deze kennis heeft zich vertaald in heel wat leuke opdrachten. Het is fijn dat dat ik mijn ideeën en input zie terugkomen online. Wat me zeker gaat bijblijven zijn de twee dagen die helemaal in het teken stonden van social media: heel de dag brainstormen! Ik wist niet dat het zo vermoeiend kon zijn, maar het was wel enorm boeiend en leerrijk.”

DE STAGE MARKETING VAN JENS: ZOWEL PERSOONLIJK ALS PROFESSIONEEL VERRIJKEND

HOE ALLES BEGON Op 10 mei vertrok ik vol spanning - en een beetje gezonde stress – naar Graviteit voor mijn stage marketing. Ik wist nog niet wat ik kon...

Graviteit - Post Instagram 1 1

Stagiaire Laura: de landing van een nieuwe grafische kracht

“Ik had bij mijn sollicitatie meteen een heel goed gevoel en was dan ook enorm enthousiast dat ik hier mocht beginnen!”

Zij vertelt haar volledige verhaal binnenkort. Voor nu is ze nog volop bezig aan haar vlucht doorheen ons universum. Buckle op, Laura!

Stagiaire Laura: tekent grafische verhalen

“Ik maak graag illustraties en schilderijen, die ik dan implementeer in design. Ik hoop tijdens mijn stage meer te leren over het gebruiken van kunst in marketing, alsook nieuwe dingen te leren over klantgericht werken!”

Meer over Justine’s ervaring bij Graviteit lees je binnenkort! Nu zit ze nog volop achter haar tekentablet.

Bedankt stagiairs Tess, Julie, Laura, Jens, Laura en Justine, jullie hebben een plaatsje in ons Graviteit-hart! Volgend jaar verwelkomen we Alex (LUCA Gent), Laurence (Artevelde) en Julie (Ugent) voor een leuke en leerrijke stage.

Wil jij ook graag stage doen bij Graviteit? Neem dan een kijkje naar onze openstaande vacature voor een stage als WordPress webdesigner.