MonaLisa Touch website / copywriting / iconen & graphics /

“Heel goede ervaring met Ines en Frank van Graviteit! De combinatie van creativiteit, it en het commercieel meedenken is een sterk pluspunt. Wij gaan met de B&Co groep zeker nog samenwerken in de toekomst. Een absolute aanrader!”

Carolien Cools Marketing Manager B&Co

Stijlvol webdesign voor intiem product

MonaLisa Touch website mockup portfolio laptop

Over MonaLisa Touch

MonaLisa Touch biedt een vernieuwende en unieke technologie aan waarbij men aan de hand van laserlicht vaginale droogte bestrijdt. Deze hormoonvrije behandeling herstelt de vaginawand door nieuw, lichaamseigen weefsel te vormen en zorgt voor langdurige resultaten. De behandeling is zowel geschikt voor vrouwen met klachten rond vaginale droogte alsook voor vrouwen die geen hormonen mogen innemen na een behandeling met chemotherapie.

Over Lasermedico en B&Co

Lasermedico is distributeur van medische lasers en andere op energie gebaseerde systemen en exclusieve verdeler van Onda in de Benelux. Lasermedico maakt deel uit van de B&Co groep.

Website & Copywriting

MonaLisa Touch is een mondiaal product dat in België verdeeld wordt door B&Co. Het vormde dan ook een boeiende uitdaging voor Graviteit om een site te creëren die enerzijds opviel tussen het wereldwijde aanbod van MonaLisa Touch websites, maar toch de bestaande branding behield. Graviteit bouwde verder op de gekende MonaLisa Touch kleuren en beelden mits hier en daar een eigen twist toe te voegen. We hielden dus rekening met de typische stijl, maar combineerden dit met een heel zachte, persoonlijke en betrouwbare approach. De subtiele bewegingen in de bloemen maken de site dynamisch en zorgen samen met de pastelachtige kleuren voor een warme look.

De tweetalige copywriting focust voornamelijk op particulieren. Bij het luikje specifiek voor professionelen hanteerden we daarom een alternatieve tone of voice. Ook spraken we de doelgroep rechtstreeks aan door gebruik te maken van testimonials en cijfers. Zo tonen we de doelgroep dat ze niet alleen zijn met hun probleem. Het was tot slot cruciaal om de site om te bouwen tot een veilige omgeving zodat de doelgroep zich er thuis voelt.

Neem een kijkje naar de website via www.monalisatouch.be

Zelf op zoek naar strategische, visuele of tekstuele ondersteuning voor jouw bedrijf of organisatie?