Gepost op

Byebye 2019, hello 2020!

Het jaar 2019 zit er officieel op! Na de vele feestmalen en cadeautjes blikt communicatiepartner Graviteit nog een laatste keer terug op het voorbije jaar en kijken we vol spanning vooruit naar wat 2020 zal brengen.

Happy birthday to us

Op 3 januari 2020 bestond Graviteit officieel 2 jaar. 2018 was voor ons het jaar van de opstart. Het jaar van onszelf op de kaart zetten. Het jaar van onze eigen plaats vinden in de communicatiesector. Het jaar van de eerste samenwerkingen met klanten aangaan.

2019 was het jaar van het verderzetten van deze samenwerkingen en van het vinden van nog meer interessante connecties. Maar het was vooral het jaar van de groei en van vele “firsts”.

Graviteit Oost-Vlaams communicatiebureau
Kevin Hens Lisa Fonteyne Ines Maroye Frank Mertens Stage grafische vormgeving stage grafisch ontwerper stage grafische vormgeving stage grafisch ontwerp

Onze eerste stagiairs

Dit jaar nodigde Graviteit voor het eerst gasten uit om zich tijdelijk te vestigen op planeet Graviteit. Eerst kwam Kevin langs, student grafische en digitale media in de grafimediatechnologie aan de Artesis Plantijn Hogeschool van Antwerpen. Daarna was het de beurt aan Lisa. Zij volgde haar stage in functie van haar opleiding grafische vormgeving aan Syntra AB campus Antwerpen. Ze lieten beiden hun creativiteit de vrije loop in heel wat projecten en vormden een perfecte aanvulling van het team. Lees in de blog van Kevin en de blog van Lisa hoe zij terugkeken op hun stage-ervaring.

Onze eerste teamuitbreiding

We zijn erg fier dat we intussen ook een extra meerwaarde in het team hebben. Eveline is een enthousiaste creatieveling uit Zottegem die zich als digitale kracht vooral inzet voor alle online communicatie zoals webdesign, e-mailings, social media enz. Spring gerust eens binnen om haar beter te leren kennen!

Eveline Van Melckebeke Graviteit Aantrekkelijke Communicatie Digitale kracht
graviteit kantoor communicatiebureau in gent gentbrugge servizo

Ons eerste kantoor

Tot voor kort maakte Graviteit gebruik van de coworkingspace in bedrijvencentrum De Punt in Gentbrugge. Nadat we Eveline in ons team verwelkomden vond communicatiepartner Graviteit haar eigen stek in het naburige bedrijvencentrum Servizo (Kerkstraat 106, 9050 Gentbrugge). Zag je al hoe we aan de slag gingen met de inrichting van onze bureauruimte?

En zo veel meer

Het Graviteit team zat dit jaar niet stil. We hadden het in een interview met De Punt over de start van ons ondernemerschap. We gaven aan de starters van Starterslabo een lezing over het belang van communicatie voor (beginnende) bedrijven. We werden geïnterviewd voor de zevende editie van het Sterck magazine voor Oost-Vlaanderen. We namen deel aan heel wat interessante netwerkevents. We maakten connecties. We leerden bij. We lieten ons inspireren. We inspireerden.

starterslabo lezing ondernemerschap communicatiepartner
communicatiepartner graviteit 2019 2020 raket lancering portfolio

Maar vooral: we hadden de kans om samen met onze klanten fantastische projecten uit te werken. Nam je al een kijkje naar ons portfolio waarin we enkele interessante cases uitlichten? Je ziet er onder andere hoe we dit jaar aan de slag ging met de website voor Onda, Elena Werner en Cloudstar, met de totale branding en communicatie van Mustiki en Missing You, de brochure voor ’t Ankerpunt, de packaging van Fam gin. We bedanken ook alle andere bedrijven onder wiens communicatie we dit jaar onze schouders zetten. Op naar een jaar vol nieuwe creativiteit?

Op naar een nieuw jaar als communicatiepartner

Graviteit is klaar om verder aan de slag te gaan voor onze huidige klanten en om nieuwe bedrijven te ondersteunen op communicatievlak.

We kunnen niet wachten om te ontdekken wat 2020 voor ons in petto heeft. Hopelijk maak jij deel uit van het verhaal dat we het komende jaar schrijven!

communicatiepartner graviteit 2019 2020 raket lancering